Следвайте Гласове в От деня, в който Доналд Тръмп стана президент,

...
Следвайте Гласове в От деня, в който Доналд Тръмп стана президент,
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Американците бяха обучени да мразят Путин и ще страдат за това 

Следвайте " Гласове " в 
От деня, в който Доналд Тръмп стана президент, демократите във Вашингтон ви споделиха, че е ваш родолюбив дълг да ненавиждате Владимир Путин. Това не е предложение. Това е наложително. Всичко по-малко от ненавист към Путин е изменничество. Много американци са се подчинили на тази инструкция. Сега те чинно ненавиждат Владимир Путин. Може би вие сте един от тях. Омразата към Путин се трансформира в централна цел на американската външна политика. Това е главното, за което приказваме. Сега цели кабелни канали са отдадени на него. Много скоро тази ненавист към Владимир Путин може да докара Съединени американски щати до спор в Източна Европа.

Преди това да се случи, защото става много съществено, може би си коства да се запитате: За какво в действителност става въпрос? Защо толкоз ненавиждам Путин? Някога Путин наричал ли ме е расист? Заплашвал ли е, че ще ме уволни, тъй като не съм склонен с него? Изпращал ли е в Русия всяко създадено нещо от междинната класа в моя град? Той ли сътвори международната пандемия, която унищожи бизнеса ми и ме държеше затворен две години? Той ли учи децата ми да прегръщат расовата дискриминация? Прави ли фентанил? Опитва ли се да потуши християнството? Той яде ли кучета? 
Това са обективни въпроси и отговорът на всички тях е негативен. Владимир Путин не е направил нищо от това. Тогава за какво Вашингтон го ненавижда толкоз доста? Ако сте гледали новините, знаете, че Путин има граничен спор с една нация, наречена Украйна. Основното нещо, което би трябвало да знаем за Украйна в нашия случай е, че нейните водачи в миналото са изпращали милиони долари на фамилията на Джо Байдън. Не е изненадващо, че Украйна в този момент е една от обичаните страни на Байдън. Байдън даде обещание да пази границите на Украйна, даже когато отваря границите ни за света. Така става. Нахлуването в Америка се назовава капитал. Нахлуването в Украйна е военно закононарушение. 
Тъкър Карлсън: Какво ни учи Джо Байдън в клас с тематиката „ Русия е неприятна “?


Така че с всеки минал ден се доближаваме до някакъв тип спор с Русия, спор, който елементарно може да излезе отвън надзор, като се има поради, че хората, които ни ръководят, нямат фини двигателни умения, администрацията ни твърди, че това няма нищо общо с заличаване на персоналните задължения на Джо Байдън към украинските олигарси. Въобще не. Това е няма никаква, но никаква връзка.
Въпросът тук е да защитим демокрацията, а не че Украйна е народна власт. Това не е народна власт. Президентът на Украйна арестува главния си политически конкурент. Той затвори вестници и малките екрани, които се осмелиха да го подлагат на критика. Така че в американски термини бихте нарекли Украйна робия. Но Джо Байдън харесва Украйна. Така че Путин е неприятен, войната е добра. Как ще ви се отрази този спор? 
Всъщност ще ви повлияе много. Цените на силата в Съединените щати са на път да се повишат доста, а това значи, че всичко, което купувате, ще стане доста по-скъпо, от храната, която ядете, до колата, която карате, до билетите, от които се нуждаете, с цел да заведете фамилията си на отмора това лято, в случай че приемем, че към момента можете да си позволите почивка до тогава. На път сте да станете измеримо по-бедни. Това не е съмнение. Джо Байдън призна това.

Украински военнослужещ се отразява в огледало, до момента в който пуши цигара на позиция на разграничителната линия сред следена от Украйна територия и следена от бунтовниците територия покрай Золоте, Украйна, събота, 19 февруари 2022 година (AP Photo/Evgeniy Maloletka ) 
От друга страна, вие ще спечелите значима морална победа против подлия остарял Владимир Путин, който е доста, доста по-лош от Джъстин Трюдо. Просто да си знаете! Така че можете да се чувствате добре от това, защото… защото… да забележим, като се замисля, за какво бихте се чувствали добре от това? Изглежда като много ужасна договорка за вас и за Съединените щати. Хънтър Байдън получава милион $ годишно от Украйна, само че към този момент не можете да си позволите да отидете на вечеря. Това не е преференциална договорка. 
И по този начин, какво ни липсва тук? Това, което ни липсва, е огромната картина и по тази причина Джо Байдън изпрати Камала Харис, с цел да ни изясни тази картина. Старата работа на Камала Харис беше да отвори границата на Америка. Тя направи това. Новата й работа е да държи границите на Украйна затворени. Камала Харис беше в Европа оня ден, с цел да изясни цялата работа. Тя стартира с урок по история, като срещна европейските нации с близкото си минало, което допуска, че са не запомнили, защото толкоз малко от тях приказват британски. Тя стартира с обичаен привет „ слушайте, момчета “, тъй като това е методът, по който приказват същинските историци и държавници. Ето я Камала, която образова: 
Искам да кажа, слушайте, момчета, ние приказваме за капацитета за война в Европа. Искам да кажа, дано в действителност отделим малко време, с цел да разберем смисъла на това, за което приказваме. Изминаха повече от 70 години и през тези 70 години, както загатнах през вчерашния ден, имаше мир и сигурност. Говорим за действителната опция за война в Европа. 
Слушайте, момчета, вие може да сте европейци, които живеят в Европа, само че не разбирате изцяло последствията от войната в Европа. Това е ваш проблем. Въпросът за Европа е, че сте имали мир и сигурност повече от 70 години. Това сподели Камала Харис на европейците.
И това, апропо, е правилно, в случай че не броим разпадането на Югославия, което аргументи стотици хиляди смъртни случаи през 90-те години на предишния век или руската окупация на половината земя, която вие управлявате, с цената на стотици милиони долари. Но също така, г-жо Линкълн, всичко е мир и сигурност в Европа. Досега. Съветите бяха добре. Но Владимир Путин е неприятен. 
Какво вършим по въпроса? Камала Харис изяснява и това. 
Съюзническите връзки са такива, че се съгласихме, че възпиращият резултат от тези наказания към момента е важен, изключително тъй като, не забравяйте също, ние към момента откровено се надяваме, че има дипломатически излаз от този миг и в подтекста по-късно от обстоятелството, че този прозорец към момента се отваря, въпреки и отворен, макар че изцяло се стеснява, само че в подтекста на към момента отворен дипломатически път, възпиращият резултат, който ние имаме вяра, има заслуги. 
Разбрах това. Поемете мирис и го оставете да потъне. Ето го още веднъж: „ съгласихме се, че възпиращият резултат на тези наказания към момента е важен, изключително тъй като, не забравяйте също, ние към момента откровено се надяваме, че има дипломатически излаз от това в този миг и в подтекста на обстоятелството, че този прозорец към момента се отваря, въпреки и отворен, макар че изцяло се стеснява, само че в подтекста на към момента отворен дипломатически път, възпиращият резултат, който считаме, че има заслуги. "  
Е, несъмнено, че има заслуги. Единственият въпрос е защо, по дяволите, приказваш? И отговорът е, че Камала Харис няма същинска визия защо приказва. Тя даже не може да уточни посоката на това, за което приказва. Устата й се отваря и авансово смлени части диалект излизат без избран ред. 
Успокояващо е да го слушате, до момента в който не се опитате да разберете какво значи. 
Както Камала Харис ни сподели предишния месец: „ Време е да създадем това, което правехме до момента, и това време е всеки ден. “ На което бихме дали отговор: " Точно по този начин, госпожице Вицепрезидент, през днешния ден е първият ден от остатъка от живота ви. Изучавай го. Обичай го. Изживей го. И до момента в който вършиме това, яжте, молете се, обичайте. Можете просто да си визиите реакцията на Владимир Путин на всичко това, когато помощник му слага на бюрото преведен дубликат на забележките на Камала Харис на бюрото му. Умът на славяните е огледална зала. Вижда клопки на всяко кръстовище. Очевидно Камала Харис е желала да заложи някакъв капан за руснаците тук. Думите й нямат смисъл, само че тя не може да бъде по хлапашки неразбираема. Америка е суперсила. Никога не би сложила изкуфял човек и малоумник отпред на страната.

От друга страна, може би е по този начин. И апропо не е единствено нашата страна. Преди няколко седмици съветският външен министър Сергей Лавров се срещна с английския си сътрудник Лиз Тръс. Лавров попита Тръс дали нейната страна признава съветския суверенитет над Ростов и Варонис, които в действителност са елементи от Русия. Така че въпросът беше трик. Но Лиз Тръс, която е работила като продавачка, нямаше визия. Затова тя отговори, че Англия в никакъв случай няма да признае тези райони за съветски, макар обстоятелството, че те към този момент са съветски. 
Така че Лиз Тръс също няма визия защо приказва. Но и още нещо: тя не се смущаваше от това. Никой от тях не се смущава от това. 
Джон Болтън знае доста. От друга страна, той прекара десетилетия, отслабвайки Америка с ужасни външнополитически хрумвания и накара доста почтени хора да бъдат убити без никаква основателна причина. И в подобен миг си мислите, че в случай че имаше същинска правдивост, Джон Болтън щеше да живее някъде в изолираност и позор, прекарвайки дните си в възмездие.? Това бихте създали направили с него. Но той не прави това. Не. Джон Болтън се появява в MSNBC с искане за още една война, война с нуклеарна мощ. 
- Трябва ли американските сили да влязат да пазят Украйна? 
- Е, мисля, че в този момент евентуално е прекомерно късно за това, само че бих споделил, че алената линия сред това да си контрактуван съдружник на Съединените щати и да не си подобен е значима. Но въпросът, както всички въпроси като този, е дали съветската инвазия и завладяването на Украйна ще се отрази неподходящо на американската национална сигурност и тази на нейните съдружници в НАТО? Отговорът е безусловно да. … Не действахме в точния момент. Мисля, че трябваше да имаме повече американски сили в Украйна, не с цел да се бием с руснаците, а да упражняваме с украинците и да покажем на тези съветски генерали, които гледат през границата и виждат американски флагове... Сега се чудя се какво значи това - Байдън отстрани това, като сподели, че няма да вземат участие американски сили и не получи нищо в анулация. 
Така че единственият проблем с политиката на Джо Байдън за Украйна, споделя Джон Болтън, е, че е прекомерно слаба. Вашите деца не се бият там сега, сгушени и стрелящи по Путин. Да опитаме зимна война в Русия. Никой не го е правил до момента, само че имаме огромни очаквания.
 

 
 Руският президент Владимир Путин ((Снимка: ALEXEI NIKOLSKY/Sputnik/AFP посредством Getty Images)) 
Александър Виндман в действителност го изисква. За разлика от английския външен министър, Александър Виндман знае много за Украйна. Всъщност той е роден там. Александър Виндман има вяра, че имаш морално обвързване да защитаваш родината сии в случай че не го направиш, си палач. Той сподели това по MSNBC. 
- Мисля, че тези хора, тези десни специалисти и Републиканската партия, която ги поддържа, в действителност имат кръв по ръцете си, тъй като предизвикват и примамват този тип опортюнизъм от Путин. И това не е просто елементарна изразителност, като че ли можете да кажете нещо без последици, както прекомерно постоянно се случва тук, в Съединените щати. Това има действителни последици. И хората ще умрат поради това. 
Да, те ще умрат. Така че вашата работа е да вземете оръжие в отбрана на родната страна на Александър Виндман или в противоположен случай сте зли, кръвта е по ръцете ви и това в действителност е нашата политика. Добре, Александър Виндман. Хванахте ни. Това е безапелационен мотив. Влизаме. Какво ще ни коства това да защитим страната, в която си роден? Е, в действителност Джо Байдън отговори на този въпрос през днешния ден. „ Защитата на свободата ще ни коства избрана цена тук вкъщи “, сподели Байдън. " Трябва да бъдем почтени за това. " Наистина ли? Байдън продължи да обрисува това, което той назова болката от нашите наказания.

Джо Байдън: 
Прилагаме цялостни блокиращи наказания на две огромни съветски финансови институции, VEB и тяхната военна банка. Ние прилагаме всеобхватни наказания върху суверенния дълг на Русия. Това значи, че отрязахме съветското държавно управление от западно финансиране. Тя към този момент не могат да събират пари от Запада и не могат да търгуват с новия си дълг и нашите пазари или европейските пазари. Започвайки от на следващия ден и продължавайки в идващите дни, ние също по този начин ще наложим наказания на съветските елити и членовете на техните фамилии, които те да споделят, както и да споделят болката от загубата на корупционните облаги на политиките на Кремъл. И заради дейностите на Русия, ние работим с Германия, с цел да подсигуряваме, че Северен поток 2 " няма, както дадох обещание, да продължи напред. 
Така че дано оставим настрани въпроса за какво в миналото бихте желали да пандизите който и да е енергиен водопровод, изключително когато суровият нефт приближава 100 $ за барел. Това е най-високата цена от 2014 година насам. Това не е малко, тъй като имате потребност от сила, с цел да живеете. Не предстои на разискване. И по този начин, по какъв начин по-малко сила оказва помощ на Съединените щати? Джо Байдън даже не загатна за отговор на това. Той не отговори на никакви въпроси. Той избяга в секундата, откакто свърши да чете сюжета. 
В действителния живот всеки знае, че нищо няма да задържи стопанската система ни по-бързо от прекъсването на доставките на изкопаеми горива, тъй като все пак, което може би сте чули от известни енергийни специалисти като Санди Кортез, страна с 340 милиона души не може да работи с вятърни мелници и слънчеви панели. И даже да имаме задоволително от тях, което нямаме, ние нямаме преносните линии, с цел да пренесем тази сила до къщата ви, и няма да имаме още дълго време.
Така че всичко това е неистина. Но не се тормозете, споделя Камала Харис. Администрацията има способи да поправя скока в цените на силата. Те го държат под надзор, тъй като се оказва, че Камала Харис скрито ръководи международните енергийни пазари. 

Не, просто се майтапя. Харис няма визия какъв брой коства един барел нефт. Тя не знае по какъв начин се мери природният газ. Това, което тя знае, е диверсификация и това е съвсем всичко. Въпреки че усеща, че всичко ще стане доста по-скъпо за вас. И по този начин, да ви предупредя, тя го загатна през днешния ден. 
Репортер: Президентът към този момент сподели, че американците ще бъдат изправени пред някои стопански последствия или някои компликации. Можете ли да обясните на американците с какво тъкмо ще се сблъскат, в случай че това се случи? 
Камала Харис: Разбира се, както президентът приказва в речта си, ние сме наясно, че когато Америка отстоява своите правила и всички неща, на които държим, това изисква от време на време от нас да се се озовем в състояние да понесем някакви вреди. И в тази обстановка това може да се отнася до разноските за сила, да вземем за пример. 
И по този начин, какви правила се пазят тук? Ние пазиме режим, който арестува своя главен противник и закрива опозиционните медии. Какви правила са заложени тук, с изключение на възнаграждаването на настойника на семейство Байдън?
Но най-малко е задоволително почтена, с цел да каже, че протичащото се в Източна Европа може да е обвързвано с разноските за сила. Това е евфемизъм за: „ Желаем триумф в зареждането на камиона ви през август “. Това тормози ли Камала Харис? Може би скоро ще я тормози. Избирателите няма да го харесат през ноември. Партията ще бъде осъдена. 
Но все пак го вършат. Тук стопират локалните енергийни тръбопроводи. Започват борба с най-големия снабдител на газ в Европа. Така че може би тук работи нещо по-голямо. Може би мислят дълготрайно. Може би не са срещу покачването на цените на петрола и газа. А може да има нещичко там за тях. Може би скъпата сила би била добра за многото покупко-продажби за възобновима сила, в които са вложени техните другари и донори. Не знаем отговора. Знаем, че всички сме на път да страдаме. 
Така че се надяваме мразенето на Владимир Путин да си е коствало. 
Източник: 
Превод за " Гласове ": Георги Ванчев
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР